13320057_284163318596470_814263049_n

Foto: @rundansightseeing

Åk på båtturen Rundan

För att få en personlig och livfull guidning om Malmös historia, kända personligheter och byggnader finns sightseeingturen Rundan. En båttur som tar dig genom kanaler och under broar. Känner du dig sjösjuk fungerar även buss nummer 3 som tar dig runt Malmö och ger dig en bra överblick över staden. Är du Malmöit kan det vara kul att turista i sin egen stad.

oldbrotherflanagan

Ta ett dopp i Ribersborgs Kallbadhus

För en riktig endorfinkick bör du ta ett dopp i det kalla blå! Kallbadhuset har varit öppet sedan 1898 och är populärt både bland badare och cafégäster. Vare sig du är ute efter ett salt bad eller en vedeldad bastu är denna utflykt perfekt för dig som letar efter en avslappnande eftermiddag i centrala Malmö.

Ta hjälp av någon idag på: https://www.taskrunner.se

18512446_1904367526498205_7157858131756711936_n

Foto: @drinkcaliente

Lyxa till det med middag på Bloom in The Park

I utkanten av Pildammsparken ligger restaurangen Bloom in The Park med rötterna i den franska gastronomin. Köksmästaren Titti Qvarnström var den första kvinnliga kocken i Sverige att belönas med en Michelin-stjärna. Bloom in the Park är en “No menu”-restaurang vilket gör att kockarna kan servera de bästa råvarorna beroende på tillgång, dag och humör

Få det gjort idag!

hansyhobs

Foto: @hansyhobs

Fika och konst i ett

Medan någon av våra Runners hjälper dig med ditt uppdrag kan du unna dig en lugn eftermiddag på Moderna Museet i Malmö. Det är ett av de ledande museerna i Europa för modern och samtida konst men en samling från 1900-talet och framåt. Här varvas betydande konstnärer med moderna klassiker och ett urval ur museets samling. Ett besök på Moderna Museet avslutas eller påbörjas bäst med en fika i museets orangedoppade café.

boulebar malmö

Foto: @martinasoomro

Utmana dina vänner på boule

Drottningtorget förvandlas på sommarkvällarna till ett sydfranskt boulehak där du på Boulebar kan utmana dina vänner på pétanque (boule) och äta fransk bistromat. Drick ett glas pastis och njut av atmosfären varje sig du vinner eller förlorar. Medan du insuper sommarkvällen kan någon av våra Runners vattna och klippa gräset i din trädgård.

Behöver du hjälp med något? TaskRunner fixar det du inte orkar. Ta hjälp här.