Julen är runt hörnet, saknar du de där julkänslorna som brukade fylla decemberdagarna när du var liten? TaskRunner ger dig tips på 5 saker du kan göra för att höja julstämningen.

1. Bygg ett pepparkakshus

gingerbread house

Att baka inför julen är en härlig aktivitet för hela familjen. Ta bakningen till nästa nivå och tävla om vem som gör det bästa pepparkakshuset.

2. Lyssna på julmusik

julmusik.gif

Nu är det dags att ta fram julspellistan. Låt Mariah Carey’s och Michael Bublé’s röster fylla huset medan du julpysslar. Det finns mycket att förbereda inför julen, läs hur du kan få hjälp i julstöket.

3. Häng upp julbelysningen

lights

Ta fram julbelysningen och gör ditt hem lite ljusare under den mörka tiden. Läs hur du kan dekorera hemmet inför julen för den ultimata julstämningen.

4. Kolla på julfilmer 

elf

Har du sett Elf? Om inte är det dags att sätta sig ner och göra en lista på alla klassiska julfilmer du behöver se. Förbered en kopp varm choklad, sätt på Netflix och spendera de mörka kvällarna genom att kolla på alla julklassiker.

5. Fixa en julfest

julparty

Varför inte bjuda över dina vänner för en kväll med god mat, julpyssel, sällskapsspel och glögg?

Få tid över till alla dessa juliga aktiviteter och låt någon annan ta hand om snöskottningen, möbelmonteringen och det allmänna hemmafixet. Skapa ett uppdrag snabbt direkt i TaskRunner-appen.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se