Slutet av mars innebär att det officiellt blir vår! Är du klar med vårstädningen och funderar på hur du kan införa ändringar hemma? Vi har samlat 5 hemmaprojekt som du kan ta dig an i vår.

1. Möblera om

Har du hittat en massa möbler i garaget som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Förutom att ta de gamla möblerna till tippen kan du även fundera på att placera om de möbler du har. Försök att hitta ett nytt spännande upplägg som kanske känns mindre överflödigt, nu när du ändå har rensat.

2. Rensa uteplatsen & trädgården

blogg_veranda

Det är dags att städa upp uteplatsen så att du kan spendera härliga morgnar genom att dricka kaffe och läsa ute i vårsolen. Sopa av stengångarna, fixa träplankorna i verandan och annat runt omkring som sitter löst eller behöver målas om.

blogg_tradgard

Fundera även på att rensa trädgården efter den långa vintern – forsla bort nedrivna grenar, högar av grus och sly samt beskär buskar vid behov. Har du ett växthus kan du se över och städa upp även den så att den är startklar till odlingen.

3. Piffa upp köket

Att renovera om ett kök kan kosta en hel del – men det finns en massa saker du kan göra för att förnya ditt kök utan att plånboken lider. Att bara måla om luckorna en annan färg eller byta ut beslag på lådorna kan få ditt kök att se lite fräschare ut.

4. Liva upp med blommor

blogg_blommor

När dagarna blir längre och solen flödar in genom fönstren är det ett perfekt tillfälle att ta in lite fler blommor i hemmet. Köp lite nya växter eller ställ fram en vas med färska blommor.

5. Måla om

Att måla om är ett enkelt sätt att snabbt få en ny känsla i ett rum. Det är även speciellt bra att måla om vita väggar som snabbt blir smutsiga. Passa på att fräscha upp de ljusa väggarna hemma eller måla en vägg i vardagsrummet i någon rolig accentfärg för att skapa lite mer dimension.

Så vad blir ditt hemmaprojekt till våren? Behöver du hjälp kan du anlita en händig Runner genom vår hemsida eller app.

appstore-button  google-play-sv