“Att montera möbler är kul, kan ses som teamwork och får dig att känna att du åstadkommit något” – sade ingen någonsin.

I verkligheten är möbelmontering mest fyllt med frustration, borttappade skruvar och bråk med din partner. För dig som planerar en “avslappnande shoppingdag” på IKEA, ta en titt på de här anledningarna till varför du ska låta någon annan montera din möbler.

1. Förvirrande instruktioner

Ja, dina möbler kommer med instruktioner och beskrivningen “snabbt och enkelt att montera”. Men ändå sitter du där tre timmar senare med ett skrivbord utan ett ben. Det kan vara svårt och frustrerande att följa dessa instruktioner och ofta råkar man göra fel. Känn dig inte misslyckad – det är inte du, det är instruktionerna.

2. Du är bara en person

Även om det låter som en enkel uppgift att montera ihop en garderob är det ofta så att det blir lite för mycket jobb för en person. Alla bitar ser likadana ut, skjutdörrar ska sättas fast och lådor ska rulla in smidigt. Saker ska bäras, vridas och vändas för att ställa garderoben där du vill ha den. Ett par extra händer vid montering underlättar supermycket.

3. Tidskrävande

En hel dag för att montera en byrå? Låter inte helt overkligt när man ska göra det själv med en massa förvirrande instruktioner. Att montera möbler är tidskrävande, speciellt om man gör det för första gången.

4. Brist på rätt verktyg

Du monterar ihop hyllan och sedan ska försöka sätta fast den i väggen. Du märker att väggen är av betong och du har ingen borrmaskin. Då blir hyllan liggandes på golvet i en månad medan du försöker hitta en kompis som äger en borrmaskin.

5. Det finns hjälp on-demand

Vi har goda nyheter: du behöver inte montera hyllan eller garderoben själv! Slipp huvudvärken och spara en massa tid genom att anlita en Runner som monterar ihop möblerna åt dig

Gör så här:

  1. Skapa ditt uppdrag på www.taskrunner.se eller i TaskRunner-appen (iPhone och Android).
  2. Lägg till en bild och beskrivning
  3. Välj pris eller ta emot bud
  4. Välj tid och plats

Voila! Våra Runners kommer höra av sig till dig inom några minuter. Anlita den Runner som passar dig och få dina möbler monterade redan idag!