8402904dd31669eb2e60fb7a6abf3694
Foto: Mette Helbak

Nu är det dags för kräftskiva! Samla dina vänner, tina kräftorna och sätt snapsen på kylning. TaskRunner ger dig tips för att få en lyckad kväll. Medan du fixar med förberedelserna till din tillställning kan någon av våra Runners hjälpa dig att fixa det som du inte har tid till. Har du ett partytält som ska monteras, en ljusslinga som ska sättas upp i trädet eller behöver du få iväg skräp till tippen innan kräftskivan? Lugnt, vi hjälper dig!

Vad behöver du hjälp med?

Krydda snapsen själv med ingredienser som citron, dill, hallon, malört, pepparmynta, fänkålsfrön eller apelsin.

Glöm inte att tina kräftorna i tid eftersom de behöver mellan 12-16 timmar i rumstemperatur.

Ha tillbehören redo eftersom kräftor inte mättar särskilt. Klassiker som västerbottenpaj, kantareller, bröd och snittar kompletterar och mättar bra.

Foto: Elegant Wedding Photos och Kaikki Paketissa

Gör nytt spad
 till kräftorna med två liter vatten, 0.5 dl grovt salt, 1 msk socker, 33 cl porter och dillkronor. Koka upp, sjuda i några minuter och låt svalna.

Servera dryck i en lyxig tillbringare med mycket is. Perfekt för gästerna att servera sig själva. Gör en lemonad på pressad citron och sockerlag, färgssätt med rödbeta för att få den rosa tonen.

Pyssla med egna dekorationer som girlanger, hattar, papperssolar namnkort och ljuslyktor. Allt du behöver är papper, pennor och sax.

Skapa ditt uppdrag idag