Ibland går saker bara snett. Man råkar tappa bort skruvarna vid monteringen av IKEA-garderoben eller hänga upp hyllan lite snett. Vi ger dig 10 exempel på situationer där livet skulle varit lite enklare om du anlitade en Runner. 

1. När du skulle flytta till nya lägenheten

flyttkaos

Att flytta är en av de mest stressiga situationerna i livet. En massa saker ska packas, organiseras, rummen städas och möbler monteras. Våra Runners kommer med transportbilen och packar ihop allt åt dig nästa gång du behöver flytta.

2. När det var dags för vårstädning

städa

Har du fortfarande en massa boxar med skräp liggandes i garaget efter vårstädningen? Du kan få det kört till återvinningen redan idag genom att anlita en Runner.

3. När barnets sovrum skulle målas om

painting.gif

“Att måla om ett rum kan inte vara så svårt” – har vi alla sagt någon gång. Men sen sitter man där tre dagar senare med en vägg fortfarande omålad och färg i håret.

4. När du överdrev lite med shoppingen på IKEA

ikea

Spenderat en hel vecka med att montera IKEA-möbler någon gång? Du behöver inte göra det själv, våra Runners är bäst på IKEA-montering.

5. När soffan skulle hämtas från affären

soffa

Sluta ringa alla vänner som har bil stor nog för den nya soffan. Det är lättare att anlita en Runner som kör soffan från affären direkt hem till dig. Problemet löst!

6. När lådorna i köket hade lossnat

kitchen.gif

Har du spenderat en massa tid på att hitta en Runner som kan skruva ihop lådorna i köket för ett bra pris? Du kan få hjälp med ditt handyman-uppdrag redan idag via TaskRunner.

7. När du saknade rätt verktyg för hemmafixet

tools.gif

Lånat ut borrmaskinen till kompisen någon gång och fortfarande inte fått tillbaka den?  Slösa inte mer tid än vad du behöver för ditt hemmafix – våra Runners kommer med verktygen och löser problemet.

8. När du var ansvarig för firmafesten

party.gif

Att organisera ett större event brukar vara superstressigt. Maten ska beställas, lokalen förbereddas, inbjudningarna sändas ut. Ditt företag kan få hjälp med firmafesten från våra Runners.

9. När du skulle borra upp nya TV:n på väggen

hammare

Slutade ditt försök av att borra upp nya TV:n på väggen med en massa fula hål i väggen och halvt bra upphängd TV? Slipp låna borrmaskin och fula hål i väggen – våra Runners fixar det.

10. När buskar och sly skulle röjas i trädgården

tradgard

Trädgården kan lätt glömmas bort om man inte kontinuerligt tar hand om den. Få löven krattade och buskarna beskärda genom att skapa ett uppdrag på TaskRunner.

Ladda ner TaskRunner-appen från App Store eller Google Play.