Mio2020-12-08T14:58:31+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Få MIO-möblerna monterade till ett bra pris – redan idag!

Tycker du också det är jobbigt att montera möbler? Slipp huvudvärken som kommer med möbelmontering och få istället hjälp av en Runner. Vi har över 6 000 Runners som är bäst i stan på möbelmontering. Det bästa av allt? Du kan få hjälp med möbelmonteringen redan idag.

Hur fungerar det?

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är superenkelt och kostnadsfritt!

  1. Ta en bild på möblerna som ska monteras och beskriv vad som behöver göras.
  2. Välj plats och tid för monteringen.
  3. Bestäm vad du vill betala eller ta emot bud. Du kan läsa mer om pris och budgivning längre ned på sidan.

Vad händer sen?

När du har publicerat uppdraget kommer våra erfarna Runners att buda på det. Du får oftast ditt första bud inom 3 minuter. Du kan chatta med alla Runners som vill utföra ditt uppdrag samt läsa om deras tidigare omdömen och utförda uppdrag. När du anlitar en Runner sker betalningen säkert direkt via oss. Vi släpper inte pengarna förrän du har godkänt det utförda uppdraget. Du kan läsa mer om hur hela processen fungerar här.

Vilka möbler monterar vi på TaskRunner?

Våra Runner är proffs på möbelmontering. Vi får dagligen in ett stort antal uppdrag som involverar montering av t.ex. sängar, bokhyllor, TV-bänkar och garderober. Det är dock alltid bra om du tar bild på möblerna som ska monteras eller en länk till MIO’s hemsida där man kan se möbeln och beskrivningen. Detta gör det lättare för våra Runners att förstå omfattningen av arbetet.

Väggförankring

Behöver möblerna som ska monteras även sättas fast på väggen? Ta med det i beskrivningen. Det är bra att förklara att det nymonterade skåpet ska borras fast i en betongvägg – då vet Runnern att han ska ta med sig borrmaskin och att uppdraget är mer omfattande än bara möbelmontering.

Emballaget

När monteringen är klar kan Runnern du anlitat ta med sig emballaget till tippen. Men tänk på att detta är viktigt att ta med i beskrivningen för uppdraget så att Runner kommer förberedd och kommer med en bil.

Transport

Behöver du hjälp med transporten av möblerna? Du kanske har köpt en ny soffa på MIO och behöver den levererad hem eller kasta en gammal säng på återvinningen. Skapa ett uppdrag under kategorin “Transport & flytt” så kommer Runnern med bil, skåpbil eller släpvagn.

Verktyg

Ibland saknar man rätt verktyg hemma, skriv därför vilka verktyg som Runnern behöver ha med sig för att klara av uppdraget. Slipp tänka på att låna borrmaskinen från grannen – våra Runners tar med sig de nödvändiga verktygen.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Artiklar

Testa TaskRunner idag!

Ladda ner appen och få hjälp med monteringen

 

Några av våra Runners

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen