fbpx
Köksmontering2022-09-12T11:15:47+01:00

Boka köksmontering – Enkelt och smidigt med TaskRunner

montera kök

Är det dags att montera ihop drömköket? Köksmontering är ett väldigt krävande och stort projekt. På den här sidan har vi samlat lite tips på vad du ska tänka på innan du bokar köksmontering samt hur du går tillväga.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en offertförfrågan nedan eller boka enkelt i appen. Köksrenovering är ROT-berättigat vilket innebär att du endast betalar 70% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Köksmontering

Att montera ihop ett kök är allt annat än enkelt – även med de monteringsanvisningar som ofta brukar följa med. För att resultatet ska bli så bra som möjligt är det bäst att anlita en erfaren snickare eller hantverkare som kan ta hand om köksmonteringen.

Tänk på detta vid köksmontering:

Först och främst så behöver du ha en tydligt bild av hur ditt kök ska se ut. Planera layouten av köket noga. 

När du väljer layout på köket bör du alltid följa den så kallade “kökstriangeln”. Denna princip går ut på att du alltid ska enkelt kunna ta dig mellan kökets viktigaste punkter: kyl, spis/ugn och vask.

Det är även viktigt med gott om plats att röra sig på, mycket arbetsyta och olika typer av förvaring. 

Planera var eluttagen ska sitta t.ex. var det behövs extra belysning eller uttag för kaffemaskinen. 

När du vet vilken typ av belysning du ska ha samt var den ska placeras, blir det enklare att sedan montera ihop köket för snickaren samt elektrikern. 

  1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik eller skapa uppdrag på webben
  2. Klicka på “Skapa uppdrag” > “Handyman” > “Köksrenovering” och beskriv noga vad som ingår i köksmonteringen. Ta gärna med bilder.
  3. Välj var och när uppdraget ska utföras 

Så fort du har lagt upp uppdraget blir du kontaktad av intresserade Runners. De kommer förmodligen att ställa frågor till dig i chatten och det viktigt att du besvarar dem så gott du kan för att få snabba och precisa prisförslag för köksmonteringen.

Vid stora uppdrag och renoveringar (som att montera ett kök) kan det krävas att Runnern behöver ta en titt på arbetet innan de kan lägga ett konkret bud/prisförslag.

I sådana fall finns det på TaskRunner en möjlighet till ett gratis besök innan anlitande. Vid ett sådan besök kommer Runnern (kostnadsfritt) hem till dig för att se över arbetet och få en bättre förståelse för omfattningen. 

Det är viktigt att bestämma ett sådant besök tillsammans med den intresserade Runnern direkt i chatten på uppdraget. Ni bör sedan kontakta oss på support@taskrunner.se för vidare vägledning.

Behöver du hjälp?

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top