Transporthjälp Stockholm2020-12-08T15:15:28+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

TaskRunner – Transporthjälp Stockholm – Leveranser, flytthjälp, transport till tippen och mer

Behöver du transporthjälp Stockholm men saknar tillgång till bil? Slipp slösa en massa pengar och tid på att hyra släp från macken. På TaskRunner kan vi hjälpa dig med alla olika typer av transporthjälp. 

Att anlita flyttföretag och hyra släp är ofta dyrt och tidskrävande. På TaskRunner vill vi göra transporthjälp mer tillgängligt och för ett rimligt pris. Därför har vi skapat en app med en smart algoritm som kopplar dig med duktiga individer i närheten som kan hjälpa dig med transporten.

Personer flyttar soffa

Se exakt hur du gör nedan.

Boka transporthjälp Stockholm via TaskRunner

På TaskRunner har vi tagit fram en smart algoritm som kopplar ihop dig med bilägande individer i närheten, våra så kallade “Runners”. Vår app är enkel att använda och ger dig möjligheten att boka transport redan samma dag. 

Så bokar du en Runner för transporthjälp Stockholm:

Ladda ned TaskRunner appen från din app butik och boka transporthjälp Stockholm  i tre enkla steg. Du hittar appen här

  1. Skapa ett uppdrag. Beskriv vad du behöver hjälp med och lägg gärna till bilder för att hjälpa Runners att förstå omfattningen av arbetet.
  2. Välj tid, plats och hur mycket du är villig att betala för tjänsten
  3. Chatta med intresserade Runners, läs deras tidigare omdömen och anlita din valda Runner med ett knapptryck

Vad händer sen?

Efter anlitande har skett kan du ringa din Runner direkt från appen. Bestäm detaljer och exakt tid. När uppdraget är färdigt kan du sedan godkänna det utförda arbetet och lämna ett betyg till Runnern som hjälpte dig.

Betalning 

När du anlitar en Runner betalar du med ditt bankkort direkt i appen. Betalningen är enkel och säker. Vi håller i pengarna tills uppdraget är slutfört och godkänt av dig. På så sätt kan du känna dig trygg under uppdragets gång. 

Återbetalning

Ifall uppdraget av någon anledning ej blir av eller behöver avbokas kan du göra det genom att mejla oss på support@taskrunner.se. Vi har en generös avbokningspolicy för när en avbokning behöver ske. Du kan läsa mer om den här.

Prislista

På TaskRunner gäller inga fasta priser för de förmedlade tjänsterna. Runners budar olika prisförslag under uppdraget. 

Priser för transporthjälp Stockholm brukar dock ligga på ca. 300 – 1500 kr per uppdrag. Detta pris kan variera beroende på antalet saker som ska transporteras, körsträcka, storlek, tyngd, olika förhållanden m.m.

Se prislista
transport pris app

Transporthjälp Stockholm

Vi hjälper dig med olika sorters transporter; från a till b, flytthjälp, skräp till återvinningen m.m. Alla våra tjänster bokas direkt i appen “TaskRunner – Få det gjort”

Leveranser från A till B

Har du köpt en soffa second-hand? Eller vill du få hjälp att hämta upp nya bokhyllan från IKEA och köra hem den? 

Då kan du boka en leverans inom vår kategori “Från A till B”. Ange adress A, alltså där objektet ska hämtas upp, samt adress B, där det ska lämnas. 

Vi har transporthjälp Stockholm som fokus men leveranser kan även bokas mellan t.ex. Stockholm – Göteborg eller inom städerna: Malmö, Göteborg, Lund, Uppsala m.m. Om du är osäker ifall vi är verksamma i din stad kan du kontakta oss på support@taskrunner.se

leverans skåpbil
Personer flyttar soffa

Flytthjälp 

Att flytta är nog en av de mest stressiga händelserna i livet. Det är så mycket att tänka på; allt från när man ska börja packa, om man ska bli av med en del saker, hur man ska lyckas boka flytthjälp på rätt dag och ifall man kommer trivas på det nya stället. 

På TaskRunner kan du enkelt boka flytthjälp – vi hjälper dig med packning, bärhjälp och transport.

Skräp till återvinningen

På TaskRunner tar vi hand om återvinningen på ett snabbt och smidigt sätt. Våra Runners kommer med bil, släp eller skåpbil beroende på vad uppdraget kräver och lämnar skräpet på en återvinningscentral.

Detta kan vi köra till tippen:

  • Gamla, trasiga möbler
  • Vitvaror som är ur funktion
  • Renoveringsavfall eller trädgårdsavfall
  • Kläder, textiler m.m
Säckar med skräp
personer bär soffa

Bärhjälp

Behöver du endast bärhjälp? Om du fått soffan levererad hem men hissen är sönder då kan du boka bärhjälp. Två eller fler Runners kommer då och hjälper dig att bära upp den nyinköpta soffan uppför trappan.

Vad behöver du hjälp med?

TaskRunner hjälper dig även med andra småtjänster. Har du en IKEA-garderob som behöver monteras, hall som behöver målas eller gräsmatta som behöver klippas? Du kan boka alla olika typer av tjänster i vår app TaskRunner – Få jobbet gjort.

Artiklar

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Runners

Alla Runners som är anslutna till vår tjänst går igenom en ID-check samt en intervju innan de släpps på plattformen. Det är väldigt viktigt för oss att vi levererar hög service, därför är Runners som tar uppdrag via vår plattform endast verifierade inom de områden de har kunskap inom. Vi använder även ett betygssystem där kunder lämnar betyg och omdömen om Runnern efter varje uppdrag. 

Några av våra Runners

Är du försäkrad när du använder TaskRunner?

Alla uppdrag är även försäkrade med IF-försäkringar. Dock gäller det lite andra regler vid transport av saker. Du kan läsa mer om dessa regler och vår försäkring här. 

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen