Vi hjälper dig med Flytten!

Flytt är en av de mest stressiga och påtagliga händelserna i livet. Det är mycket som man behöver hålla reda på; allt från tömningen av källarförrådet och packing till flyttstäd och bokningen av flytthjälp.

Med TaskRunner kan du få hjälp med alla delar av flytten. Vi skräddarsyr ett flyttpaket till dig, helt efter dina önskemål och situation.

Så bokar du hjälp

Skicka en förfråga i formuläret nedan eller ladda ned vår app för iPhone eller Android.

Boka hjälp

Ladda ner appen och lägg en beställning.

Du kan även fyll i formuläret nedan.

Personer flyttar soffa

Så säger våra kunder

Vi är med dig i alla steg i flytten:

  Några månader till några veckor innan flytten kan det vara bra att börja rensa, sälja och ge bort sånt som man inte längre vill ha i den nya bostaden. 

  På TaskRunner kan vi hjälpa dig att tömma din källare/förråd/garage och sedan köra skräpet till återvinningen eller second-hand butiken.

  Bor man stort är packning av ens egendom en ganska stor uppgift. Därför kan det vara bra med ett par extra händer som hjälper till med packningen vid flytthjälp.

  Vi hjälper dig att packa flyttkartonger, demontera saker från väggen, ta isär möbler och plasta in möbler.

  Har du inte flyttkartonger på plats kan vi lösa det åt dig – antingen att du hyr dem av oss eller att vi köper dem åt dig.

   På TaskRunner hjälper vi även till med flyttstädningen. Våra Runners städar den tomma bostaden så att den är skinande ren och redo inför flytt och den nya köparen.

   Du kan boka flytthjälp och transport av ditt bohad till din nya adress. Våra Runners kommer med bil, släp eller skåpbil beroende på omfattningen av flytten.

    Du kanske redan bokat transport och tar hand om den själv men behöver ett par extra händer när det gäller att bära in alla saker i den nya bostaden?

    Boka en eller flera Runner som hjälper dig att bära upp möbler, kartonger och annat ned till flyttbilen eller upp till nya bostaden.

    Den gamla ägarens färgval ≠ dina färgval. Våra Runners hjälper dig måla om och/eller tapetsera om i din nya bostad.

    Vi spacklar, tar ner gammal tapet, målar om och tapetserar om.

    Kom igång direkt med det där som annars tar månader att få upp – tavlor, hyllor och gardinstänger/skenor.

    Vi tar hänsyn till din väggtyp när vi borrar.

    Självklart kan vi hjäpa dig montera dina gamla möbler i den nya lägenheten. Även nya möbler som du köpt till din nya bostad kan vi montera.

    Typiskt – du har flyttat till ny bostad, men WiFi:t har inte riktigt flyttat med.

    Vi hjälper dig komma igång med all ny och gammal teknik i din nya bostad. Montera ljudsystem, sätta upp TV på vägg, installera nya routrar – vi löser det!

    Så funkar våra flyttpaket

    1. Fyll i formulär

    Fyll i formuläret på denna sidan. Beskriv det du behöver hjälp med samt info om ditt nuvarande boende, och det nya.

    2. Vi tar fram offert gratis

    En medarbetare på TaskRunner ringer upp dig, kompletterar information och tar fram en offert åt dig.

    3. Dags att flytta!

    Med den skräddarsydda lösningen vi tar fram tillsammans är det bara att luta sig tillbaka och låta oss ta hand om flytten.

    Alltid garanti & försäkring

    Alla våra Runners är försäkrade via If. Om något, mot förmodan, skulle gå fel på plats eller någon skulle skada sig under flytten, kan du vara trygg med att vi har försäkring via If som skyddar dig, Runnern och din egendomen.

    Läs mer

    Låt oss förenkla din flytt – be om en offert idag!

    Be om offert