fbpx
Montering pax2022-09-12T12:17:13+01:00

Montering PAX garderob – Vi monterar dina IKEA-möbler

TaskRunner tar hand om montering av PAX-garderoben

Att montera en PAX-garderob är allt annat än enkelt. På TaskRunner har vi tusentals Runners som är väldigt erfarna inom möbelmontering.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en förfrågan nedan eller boka enkelt i appen.

Tjänsten är berättigad till RUT-avdraget vilket innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Montering pax garderob – Så gör du steg för steg 

Pax garderoben är den perfekta möbeln för förvaring i hallen eller sovrummet. Det är en av IKEAs populäraste möbler då den kan utformas efter olika behov. Med PAX garderoben kan du själv välja inredning, typer av dörrar, storlekar och mer. Men montering pax garderob kan vara knepigt för den okunniga möbelmontören.

Har du precis skaffat en pax garderob och behöver hjälp med monteringen? Montering PAX garderob brukar vara ganska knepigt och behöver göras rätt för att möbeln ska vara uthållig och sitta rätt. Vi har skrivit en kort guide för montering pax garderob:

  1. Verktyg – Se till så att du har alla verktyg som behövs för monteringen. Du kommer säkerligen behöva ett vattenpass, skruvmejsel, penna, måttband, stege och hammare
  2. Skapa plats och ta fram delar – Montering av en garderob kräver mycket plats. Se till att skapa utrymme, skydda väggar och golv innan du börjar montera.
  3. Följ instruktionerna – När du ska sätta ihop de olika delarna är det viktigt att du följer instruktionerna noga, det är därför de finns. Se gärna till att läsa de några gånger innan du börjar möbelmontering.
  4. Skjutdörrar – Montera PAX garderob skjutdörrar är knepigt och det är viktigt att man gör detta i rätt ordning och följer instruktionerna noga för att det ska blir rätt.
  5. Fästa PAX garderob i vägg – Sist men inte minst kan det även krävas att fästa garderoben i väggen. På det sättet sitter möbeln säkrare och inte är i risk av att falla över. För detta krävs ytterligare verktyg samt kunskap av vilken typ av vägg.

Möbelmontering är krävande, speciellt när det gäller större möbler som en PAX garderob. Därför är det bra att ta hjälp. Ibland krävs att man är två personer för att monteringen ska lyckas.

På TaskRunner hjälper vi dagligen med olika typer av IKEA monteringar, från montering av större PAX garderober eller mindre TV-bänkar till större projekt som montering av KÖK.

Att boka monteringshjälp på TaskRunner är enkelt. Du kan skapa ett uppdrag på webben eller direkt i appen. Gör så:

  1. Ladda ned vår app för iPhone eller Android 
  2. Beskriv det du behöver hjälp med
  3. Välj plats och tid

Våra Runners kommer buda på ditt uppdrag och du kan sedan anlita den person som passar dig bäst.

Hör av dig ifall du har frågor

Du anlitar en Runner enkelt genom att gå till “Bud” > “Välj”. Betalningen sker i förskott och vi håller i pengarna tills uppdraget är klart och godkänt av dig. Betalningen sker med kort direkt i appen.

Alla våra uppdrag är försäkrade med If-försäkringar. Du kan läsa mer om det här.

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top