fbpx
Montera kök2021-04-21T13:43:20+01:00
skappa uppdrag

Montera kök med TaskRunner

montera kök

Att montera kök är ett stort projekt som kräver mycket arbete, tålamod och skicklighet. På TaskRunner kan vi erbjuda att montering av kök av erfarna Runners. 

Montera kök – Få hjälp via TaskRunner

Att montera kök är väldigt krävande och behöver oftast utföras av en erfaren snickare eller hantverkare. Vi har många professionella Runners på TaskRunner som kan hjälpa dig med detta.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Montera ditt kök

 1. Planering – Börja med att skapa en vision för ditt kök. Planera ut layouten av köket. Se till att layouten som du väljer passar utrymmet. Det är viktigt att köket har tillräckligt med arbetsyta, förvaring samt plats att röra sig på.
 2. Eluttag – Se till att planera ut var eluttagen skall sitta innan du börjar montera kök. Tänk igenom var belysning kommer att behövas samt var elapparater ska placeras. 
 3. Välj belysning – När du har en klar bild av var och vilken typ av belysning du ska ha i köket, kommer det vara enklare att planera monteringen tillsammans med hantverkaren och elektrikern.
 1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik 
 2. Gå till “Skapa uppdrag” > ”Montera möbler” > “IKEA-montering” och beskriv noga vad som ingår i montera kök. Ta gärna med bilder.
 3. Välj var och när uppdraget ska utföras 

När uppdraget är skapat kommer du få kommentarer från intresserade Runners samt prisförslag. Ifall Runners vill ha mer information om uppdraget kommer de att ställa frågor under fliken “Chatt”. Se till att besvara dessa så att du kan få mer precisa prisförslag och offerter. 

När det gäller större uppdrag (som att montera IKEA kök) krävs ofta att Runnern behöver titta närmare på uppdraget innan de kan lägga ett rättvist prisförslag. 

I dessa fall kan Runnern erbjuda dig ett gratis besök innan anlitande. Du och Runnern kommer då överens om ett sådan besök i chatten på uppdraget. Det är dock viktigt att ni meddelar oss på TaskRunner att ett sådant besök ska ske, genom att maila oss på suppport@taskrunner.se. Då kan vi hjälpa er att komma i kontakt och finnas där för rådgivning under arbetets gång.

Förutom hela IKEA kök kan du även få hjälp med montering av enstaka möbler. På TaskRunner förmedlar vi nämligen dagligen tiotals uppdrag av olika typer av möbelmontering. Detta kan vi även hjälpa dig med:

 • Montering av möbler från IKEA, JYSK, MIO och andra möbelleverantörer 
 • Montering av byråer, soffor, sängar, pax garderober, bord, stolar, hyllsysten etc.
 • Fästning av möbler såsom bänkar och garderober m.m. i väggen
 • Upphängning av hyllor, stringhyllor och bokhyllor
 • Bortforsling av emballage efter möbelmontering

Runners som är verifierade för att montera kök har erfarenhet inom olika typer av monteringar samt större renoveringar. Endast fackkunniga Runners är tillåtna att utföra sådana uppdrag via TaskRunner.

Innan Runners släpps på TaskRunner går de igenom en intervju med oss. Deras ID verifieras även via systemet Stripe. 

På TaskRunner har vi även skapat ett betygssystem där Runners samlar betyg och omdömen efter varje utfört uppdrag. Du kan se en Runners tidigare omdömen genom att klicka på deras bild i chatten eller genom att klicka på länken ‘Visa profil’ under deras bud.

Det finns inga fasta priser på TaskRunner. Varje uppdrag är individuellt och Runners budar olika priser beroende på omfattning av arbetet, avstånd till uppdraget och andra faktorer. 

Om du vill veta mer om hur du får ett pris på TaskRunner för ett större arbete som montera kök kan du maila oss på support@taskrunner.se så hjälper vi dig.

Betalning sker i samband med anlitande. All kortinformation är krypterad och visas inte för obehöriga. Vi tar emot betalningen i förskott och håller i pengarna tills uppdraget är slufört och godkänt av dig. När uppdraget godkänns av dig i appen, släpps pengarna till Runnern som utförde arbetet.

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Montera kök – Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top