fbpx
Montera ikea kök2022-09-12T12:02:55+01:00

Montera IKEA kök – Fixa monteringen med TaskRunner

köksrenovering

Gå du och tänker på ditt drömkök? Eller har det nya köket redan levererats och det är dags att börja montera? Att montera IKEA kök är ett stort projekt som kräver mycket arbete, tålamod och skicklighet. På TaskRunner kan vi erbjuda att montera IKEA kök av erfarna Runners.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en förfrågan nedan eller boka enkelt i appen.

Tjänsten är berättigad till ROT-avdraget vilket innebär att du endast betalar 70% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Montera IKEA kök – Få hjälp via TaskRunner

Montering av IKEA-kök är väldigt krävande och behöver oftast utföras av en erfaren snickare eller hantverkare. Vi har många professionella Runners på TaskRunner som kan hjälpa dig med detta. 

Tänk på dett:

    1. Planering – Börja med att skapa en vision för ditt kök. Planera ut layouten av köket. Se till att layouten som du väljer passar utrymmet. Det är viktigt att köket har tillräckligt med arbetsyta, förvaring samt plats att röra sig på.
    2. Eluttag – Se till att planera ut var eluttagen skall sitta innan du börjar montera IKEA kök. Tänk igenom var belysning kommer att behövas samt var elapparater ska placeras. 
    3. Välj belysning – När du har en klar bild av var och vilken typ av belysning du ska ha i köket, kommer det vara enklare att planera monteringen tillsammans med hantverkaren och elektrikern.

När det gäller större uppdrag (som att montera IKEA kök) krävs ofta att Runnern behöver titta närmare på uppdraget innan de kan lägga ett rättvist prisförslag. 

I dessa fall kan Runnern erbjuda dig ett gratis besök innan anlitande. Du och Runnern kommer då överens om ett sådan besök i chatten på uppdraget. Det är dock viktigt att ni meddelar oss på TaskRunner att ett sådant besök ska ske, genom att maila oss på suppport@taskrunner.se. Då kan vi hjälpa er att komma i kontakt och finnas där för rådgivning under arbetets gång.

Så bokar du montering av IKEA kök på TaskRunner

  1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” eller skapa ett via formuläret ovan.
  2. Gå till “Skapa uppdrag” > ”Montera möbler” > “IKEA-montering” > “Kök” och beskriv noga vad som ingår i montera IKEA kök. Ta gärna med bilder.
  3. Välj var och när uppdraget ska utföras 

När uppdraget är skapat kommer du få kommentarer från intresserade Runners samt prisförslag. Ifall Runners vill ha mer information om uppdraget kommer de att ställa frågor under fliken “Chatt”. Se till att besvara dessa så att du kan få mer precisa prisförslag och offerter.

Runners som är verifierade för att montera IKEA kök har erfarenhet inom olika typer av monteringar samt större renoveringar. Endast fackkunniga Runners är tillåtna att utföra sådana uppdrag via TaskRunner.

Innan Runners släpps på TaskRunner går de igenom en intervju med oss. Deras ID verifieras även via systemet Stripe. 

På TaskRunner har vi även skapat ett betygssystem där Runners samlar betyg och omdömen efter varje utfört uppdrag. Du kan se en Runners tidigare omdömen genom att klicka på deras bild i chatten eller genom att klicka på länken ‘Visa profil’ under deras bud

Ditt uppdrag är alltid försäkrat med If-försäkringar. Du kan läsa mer om det här.

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top