fbpx
Altan / uterum2021-11-07T18:58:23+01:00
Ladda ner appen

TaskRunner – Altan eller uterum

bygga altan

Vill du bygga en altan eller ett orangeri till sommaren? Eller kanske glasa in din balkong? Ett uterum skapar ett hemtrevligt och charmigt utrymme att spendera tid på under fina vårdagar och varma sommarkvällar. På TaskRunner har vi fackmässiga och kunniga Runners som hjälper dig med bygge av altan eller uterum. 

Boka hjälp med altan eller uterum:

  1. Ladda ned vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort” eller skapa ett uppdrag på webben
  2. Välj “Handyman” > “Altan/uterum”
  3. Beskriv vad som ingår i bygget och lägg till bilder
  4. Välj tid och plats för arbetet

Efter skapat uppdrag kan du ta emot offerter, chatta med Runners, boka besök och anlita hjälp.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad kan vi hjälpa dig med?

På TaskRunner kan vi hjälpa dig med ditt uterum! Vi hjälper dig att bygga, bygga om, måla, olja, glasa in m.m. Nedan hittar du information om vad vi kan hjälpa dig med samt hur du bokar en Runner. 

Funderar du på att bygga en altan? En altan är det perfekta platsen att spendera tid på under varma kvällar. På TaskRunner kan du få hjälp att allt från bygg, rivning, ombyggnad, målning och oljning av din altan. Du kan läsa mer om det här.

Ska du bygga ett uterum på din tomt? Oavsett om du ska bygga ett växthus, altan, veranda, förråd, pergola eller orangeri kan du få hjälp med det hos TaskRunner. Läs mer om det här.

Montering av ett orangeri, beroende på storlek och typ kan vara ganska pilligt. Hantverkare på TaskRunner utför jobbet professionellt och smidigt. Läs mer om detta här.

Behöver du mer förvaring på tomten? Du kanske vill ha ett förråd för dina trädgårdsverktyg eller ett cykelrum? På TaskRunner kan vi hjälpa dig med bygge av förråd. Läs mer och boka hjälp här.

Att glasa in en altan är perfekt för vindskydd eller för att skapa ett sorts orangeri. Inglasning av altan behöver utföras av kunniga hantverkare för bäst resultat. Läs mer om hur du kan anlita Runners för arbetet här.

Ska du glasa in din balkong? På TaskRunner har vi duktiga Runners som kan ta hand om arbetet åt dig. Du kan läsa mer om inglasning av balkong via TaskRunner här.

Vill du att Runnern tittar på arbetet innan de lägger en offert? Då finns det möjlighet att boka ett besök tillsammans med Runnern. Du kan boka ett besök genom chatten på uppdraget eller genom att mejla oss på support@taskrunner.se 

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp? Boka online.

Ladda ner appen

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top