fbpx
Trädgårdshjälp2022-07-08T14:00:45+01:00

Behöver du Trädgårdshjälp?

Du kanske har ont om tid eller svårt för en typ av trädgårdsarbete. Behöver du trädgårdshjälp så hjälper TaskRunner dig. Vi har erfarna Runners som kan hjälpa dig inom dom flesta områdena när det kommer till din trädgård. Det går snabbt och enkelt och du bestämmer kostnaden för arbetet.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en förfrågan nedan eller boka enkelt i appen.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad kan vi hjälpa dig med?

  Vi har kunskap inom områden som plantera, ogräsrensning, kratta och röja, klippa och beskära, gräsklippning, bortforsling av grenar och sly, bevattning och även övriga trädgårdsarbeten om ingen annan kategori beskriver vad du behöver hjälp med.

  Vi hjälper dig med att plantera växterna. Det kan röra sig om din tomt, trädgård eller balkong. Du kanske behöver byta ut jorden och plantera om växterna. Runners kan hjälpa dig med all typ av planteringsarbeten som behövs för att du ska bli nöjd. 

  Om du är trött på att bekämpa ogräs och vill få hjälp så har vi Runners med erfarenhet inom trädgårdsskötsel och kan snabbt och enkelt efter din beskrivning hjälpa dig att rensa bort ogräset. 

  Att skapa en fin och ren trädgård gör skillnad. Vare sig det rör sig om döda grenar som behöver röjas bort eller höstlöv som behöver krattas så hjälper vi på TaskRunner dig. 

  Är du osäker på hur du ska gå tillväga med beskärning av buskarna och vill ha hjälp så har vi kompetenta Runners så smidigt är på plats och utefter dina instruktioner hjälper dig med att klippa och beskära. 

  Du kanske inte har tid eller möjlighet av olika orsaker och föredrar att få hjälp med gräsklippning? Då vill vi göra det enkelt för dig hos TaskRunner. Vi har många Runners som har erfarenhet och kan snabbt och enkelt hjälpa dig med gräsklippningen. 

  Har du svårt att göra dig av med grenar och sly som lämnats över efter trädgårdsarbeten? Påsar med löv som står? Vi hjälper dig gärna med bortforsling på ett smidigt sätt. Vi lastar allt på släp eller i en bil kör det till tippen åt dig. 

  Det är viktigt att underhålla din tomt eller trädgård. Kanske bevattning tar upp mycket av din tid och energi? TaskRunner gör det enkelt för dig att få jobbet gjort med våra Runners inom trädgårdsskötsel som kan utföra uppdraget enkelt och för ett bra pris. 

  Om det uppdrag du vill ha genomfört inte står med i listan så kan du alltid placera det inom övrigt. Vi har kompetenta Runners som kan det mesta inom trädgårdshjälp och kan hjälpa dig. Var tydlig med beskrivningen av uppdraget så kan vi hjälpa dig på bästa möjliga sätt. 

  Behöver du hjälp? Boka direkt via appen.

  LADDA NED APPEN

  Relaterade artiklar

  Ladda ned appen

  För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

  Go to Top