fbpx
Fönster och dörrar2022-09-12T14:11:55+01:00

Fönster och dörrar – Anlita en hantverkare 

fönster

Behöver du hjälp med fönster och dörrar så hjälper vi gärna till med det. Vi har erfarna Runners som är kunniga inom området och hjälper dig på ett smidigt sätt. 

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad kan vi hjälpa dig med?

På TaskRunner hjälper vi dig med allt som har fönster och dörrar att göra. Vi har en massa duktiga hantverkare som du enkelt bokar direkt via vår app eller genom att skapa ett uppdrag på webben.

Behöver du hjälp med byte av fönster så är vi kunniga inom området. Vi erbjuder att hjälpa med att montera ett nytt fönster men även att byta ut hela karmen och installera en ny karm och fönster. Läs mer här.

Om du behöver byta ut din dörr så hjälper vi dig gärna. Att byta en dörr kräver verktyg och oftast flera arbetare. Vi kan lyfta ur din gamla dörr och installera en ny. Vi kan även hjälpa att avlägsna en gammal karm för att installera en ny med isolering. Läs mer här.

All typ av reparation utav ditt fönster hjälper vi dig med. Kanske du vill återuppliva ditt gamla fönster och göra det snyggt igen? Då är vi på plats och får det nytt och fint. Läs mer här.

Är det några problem med din dörr? Kanske den blivit en aning trög? Om du vill ha hjälp med att justera eller reparera skador som har förekommit så är vi till hjälp och ordnar så dörren fungerar som den tidigare gjort. Läs mer här.

Är det dags att byta lås på din dörr? Kanske göra den mer inbrottssäker? Vi hjälper dig att byta lås, vred och allt som tillkommer i låsbyte. Läs mer om det här.

Kanske ditt gamla glas har gått sönder eller behöver bytas? Vi hjälper dig i processen. Vi har många Runners med erfarenheter inom byte av glas i fönster och gör det så enkelt för dig som möjligt. Läs mer här.

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp?

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top