fbpx
Badrumsrenovering2021-04-22T07:14:04+01:00
skappa uppdrag

TaskRunner – Boka badrumsrenovering – Enkelt och smidigt

badrumsrenovering

Ska du renovera om badrummet? Badrumsrenovering är ett stort projekt som kräver professionell hantering och noggrant utförande. På TaskRunner har vi ett stort nätverk av Runners som är experter inom området och ser till att din badrumsrenovering blir professionellt utfört.

Boka badrumsrenovering:

  1. Ladda ned vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort” eller skapa ett uppdrag på webben
  2. Välj “Handyman” > “Badrumsrenovering”
  3. Beskriv vad som ingår i renoveringen och lägg till bilder
  4. Välj tid och plats för arbetet

När uppdraget är skapat kan du chatta med Runners, ta emot pris offerter, boka besök och anlita en Runner.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Badrumsrenovering – Vad kan vi hjälpa dig med?

På TaskRunner är vi med dig igenom hela processen av badrumsrenovering – från A till Ö. Vi har experter inom alla de olika områdena som krävs för en lyckad badrumsrenovering. Läs mer nedan.

Det finns inga regler om att badrumsrenovering ska utföras av certifierade experter från specifika aktörer, men för att din försäkring ska täcka eventuella skador i framtiden och för att du ska känna dig trygg är det viktigt att vissa regler och certifikat följs. 

Du kan läsa mer om vilken dokumentation och vilka behörigheter som krävs vid badrumsrenovering på BBV (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum) och GVK (Svensk våtrumskontroll).

När man jobbar med plattsättning under en badrumsrenovering är det viktigaste att förhindra fuktskador som uppstår i badrum samt förverkliga badrummets färg och form. Våra Runners hjälper dig med plattsättningen. Läs mer om det här.

Under badrumsrenovering hjälper vi dig att riva gamla plastmattan och lägga en ny. När det gäller mattläggning i våtrum är det viktigt att det inte finns någon läcka och att fogarna är helt täta. Läs mer om det här.

Ibland behöver gamla kranar som läcker eller inte fungerar som de ska ersättas. På dagens marknad finns det olika blandare att välja emellan t.ex. en blandare till duschen med inbyggt termostat eller en klimatsmart blandare som minskar vattenmängden. Vi installerar blandare för badkaret, handfatet, duschen och tvättstället. Läs mer om det här.

Vid badrumsrenovering är det inte konstigt om man vill uppgradera möblerna till lite nyare och mer moderna sådana. Ska du installera en ny kommod eller borra upp ett spegelskåp på väggen? Vi monterar möbler och borrar upp dem åt dig. Läs mer om det här.

Är toaletten och duschen gammal, läcker eller inte fungerar som den ska kan det vara dags att byta ut dem vid badrumsrenovering. Läs mer om det här.

Dragning och omdragning av el i badrum är ett svårt projekt som kräver en behörig elektriker. Det är viktigt att det blir rätt då det annars kan leda till stora skador. Läs mer om el-dragning i badrum här.

På TaskRunner har du möjlighet att boka ett gratis besök med en Runner som ser badrummet på plats innan de ger en offert. Du kan boka ett besök genom chatten på uppdraget eller genom att mejla oss på support@taskrunner.se 

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top