Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul med

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

taskrunner-app-montering
Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

[wbcr_php_snippet id=”4089″ title=”test”]

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

På TaskRunner kan du få hjälp med diverse småjobb!

Hittade du inte det du sökte inom de andra kategorierna? På TaskRunner kan vi hjälpa en hel del andra småjobb där du behöver hjälp av ett par extra händer eller eventpersonal.

Ett par extra händer

Ibland kan man helt enkelt behöva lite extra hjälp med ett litet jobb som att t.ex. tvätta fönster, packa kartonger inför flytt eller hjälpa till att bära någon tung möbel. På TaskRunner har vi en massa duktiga Runners som kan hjälpa dig med ett par extra händer.

Eventpersonal

På TaskRunner kan du hitta personal till ditt event – oavsett om det är en firmafest eller stor grillfest för släkten så finner du Runners som kan utföra jobbet.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Verktyg

Ibland är det så att man inte har rätt verktyg för det som behöver utföras hemma. När du lägger upp ett uppdrag på TaskRunner är det viktigt att du kommunicerar vilka verktyg som Runnern behöver ha med sig. Våra Runners tar då med sig stegen eller borrmaskinen så slipper du tänka på det.

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp idag

 

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.