Vi lanserar vår nya webbplats!  – Taskrunner.se har fått en makeover. Vad innebär detta för dig som Runner?

 Vi är glada över att meddela att vi har nu lanserat en ny webbplats!  Taskrunner.se har fått ett helt nytt utseende och funktioner.

taskrunner.se

Vad innebär det för dig som Runner?

I den nya webbplatsen har vi valt att integrera appen – vilket innebär att den endast kommer kunna användas i syfte av att skapa uppdrag. Detta innebär dessvärre att du som Runner inte kommer att kunna buda, kommentera eller logga in på ditt konto via webben. 

Vi hänvisar därför alla Runners att ladda ned appen – “TaskRunner – For Runners.” Du hittar den på App Store och Google Play.

Tekniska problem och buggar

Då Runner-appen tidigare varit kopplat till webben, finns det vissa tekniska problem som kan uppstå även i appen. Vi jobbar just nu bland annat på att få sidorna leaderboard och historiken för 2018 att fungera i appen. Det går för närvarande inte heller att klicka in sig på uppdragen via de länkar som finns i mejlen.

Vi ber er ha lite tålamod medan vi löser de buggar och tekniska problem som kan uppstå under de kommande dagarna.  Märker du att någonting inte fungerar som det ska, är vi tacksamma om du rapporterar detta till oss via support-chatten i appen eller mejlar oss på support@taskrunner.se