Att använda filtret klokt kommer att öka dina chanser att vinna fler uppdrag. Bemästrar du filtret bemästrar du TaskRunner.

Att lära sig hantera filtret är ett viktigt redskap när du bygger karriär på TaskRunner. Här kan du välja precis vilken typ att uppdrag du vill se baserat på dina preferenser.

Nedan listar vi några saker du kan tänka på.

  1. Har du svårt att vinna uppdrag? Välj då att filtrera på uppdrag utan bud eller med lite aktivitet så minskar du konkurrensen för att vinna ditt första uppdrag
  2. Ska du åka till Umeå i helgen och har inte allt planerat? Gå då in och ange en specifik position och börja buda på uppdrag i Umeå redan innan du åker. Då har du chans att ta uppdrag när du väl är uppe och besöker Umeå (ber om ursäkt till er som bor i Umeå)
  3. Filtrera och se vad som finns inom våra lite mer annorlunda kategorier genom att välja “Något annat?”. Här ligger det ofta lite udda uppdrag som inte så många andra budar på – det blir din chans att vinna!
  4. Sätt radien låg och hugg riktigt snabbt på uppdrag som är väldigt nära dig. Då kan du rent av vinna uppdrag som bara är några 100 meter ifrån dig, win – win.

Smarta tips va? Lycka till!

runner-app-filter.jpg