Montering PAX-garderob2020-12-08T15:17:31+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

TaskRunner – Montering pax garderob – Vi monterar dina IKEA-möbler

TaskRunner tar hand om montering av PAX-garderoben

Att montera en pax garderob är allt ifrån enkelt. På TaskRunner har vi tusentals Runners som är väldigt erfarna inom möbelmontering.

Varje dag förmedlar vi tiotals uppdrag av olika typer av möbelmontering. Detta kan vi hjälpa dig med:

 • Montera olika möbler från IKEA, JYSK, MIO och andra möbelleverantörer
 • Montera sängar, soffor, pax garderober, bord, stolar, TV-bänkar, byråer m.m.
 • Fästa möbler såsom bänkar och garderober m.m. i väggen
 • Montera och hänga upp hyllor, stringhyllor och bokhyllor
 • Forsla bort emballaget efter möbelmontering
Montera PAX

Så fungerar det

Montering pax garderob – Få hjälp via TaskRunner

Trött på monteringen? Eller saknar du helt enkelt tid för att göra det själv? Via TaskRunner appen kan du boka möbelmontering redan samma dag. Så här gör du:

 1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik eller via länken här.
 2. Gå till “Skapa uppdrag” > ”“Montera möbler” > “IKEA-montering” och beskriv vad som ska monteras. Ta gärna med bilder eller en länk till möbeln.
 3. Välj var uppdraget ska utföras och klicka på “Skapa uppdrag”
 4. Våra Runners kommer att ge dig olika prisförslag och chatta med dig

Se instruktionsvideo nedan.

Vad händer sen?

När du har fått bud på ditt uppdrag kan du se Runners omdömen och profiler. För att anlita en Runner klickar du på ‘Välj’ under den valda Runners profil.

Du kan ringa och chatta med din anlitade Runner för att stämma av detaljer som tid m.m. Allt sker i appen – snabbt och smidigt. (OBS. Se till att ha pushnotiser påslagna för bäst användning av appen).

Betalning via kort

Du betalar direkt i appen via kort. All kortinformation är krypterad och visas ej för obehöriga. När du anlitar en Runner och klickar på “Välj” i appen går du direkt till betalningen där du kan lägga till kort samt eventuella rabattkoder. Pengarna hamnar hos oss på TaskRunner tills uppdraget är gjort och markerat som godkänt av dig. Detta så att alla parter ska känna sig försäkrade under uppdragets gång

Prislista

Montering pax har inga fasta priser, utan priset avgörs beroende på storlek, inredning, skjutdörrar m.m.

Du kan se ungefär hur mycket montering pax av just din garderob kommer kosta genom att se vår prislista här. Du kan även se ungefärligt pris när du skapar uppdraget, direkt i appen.

Se prislista

Montering pax garderob – Så gör du steg för steg 

Pax garderoben är den perfekta möbeln för förvaring i hallen eller sovrummet. Det är en av IKEAs populäraste möbler då den kan utformas efter olika behov. Med PAX garderoben kan du själv välja inredning, typer av dörrar, storlekar och mer. Men montering pax garderob kan vara knepigt för den okunniga möbelmontören. 

Har du precis skaffat en pax garderob och behöver hjälp med monteringen? Montering pax garderob brukar vara ganska knepigt och behöver göras rätt för att möbeln ska vara uthållig och sitta rätt. Vi har skrivit en kort guide för montering pax garderob:

 1. Verktyg – Se till så att du har alla verktyg som behövs för monteringen. Du kommer säkerligen behöva ett vattenpass, skruvmejsel, penna, måttband, stege och hammare
 2. Skapa plats och ta fram delar – Montering av en garderob kräver mycket plats. Se till att skapa utrymme, skydda väggar och golv innan du börjar montera.
 3. Följ instruktionerna – När du ska sätta ihop de olika delarna är det viktigt att du följer instruktionerna noga, det är därför de finns. Se gärna till att läsa de några gånger innan du börjar möbelmontering.
 4. Skjutdörrar – Montera pax garderob skjutdörrar är knepigt och det är viktigt att man gör detta i rätt ordning och följer instruktionerna noga för att det ska blir rätt.
 5. Fästa pax garderob i vägg – Sist men inte minst kan det även krävas att fästa garderoben i väggen. På det sättet sitter möbeln säkrare och inte är i risk av att falla över. För detta krävs ytterligare verktyg samt kunskap av vilken typ av vägg.

Möbelmontering är krävande, speciellt när det gäller större möbler som en pax garderob. Därför är det bra att ta hjälp. Ibland krävs att man är två personer för att monteringen ska lyckas.

Artiklar

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Några av våra Runners

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen