TaskRunner – Boka köksmontering – Enkelt och smidigt2021-02-05T14:11:20+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

SKAPA UPPDRAG
Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

TaskRunner – Boka köksmontering – Enkelt och smidigt

Köksmontering är ett väldigt krävande och stort projekt. På den här sidan har vi samlat lite tips på vad du ska tänka på innan du ska boka köksmontering samt hur du går tillväga.  

Är det dags att montera ihop drömköket? På TaskRunner har vi 100-tals erfarna och fackkunniga Runners som kan hjälpa dig med köksmonteringen.

Köksmontering

Att montera ihop ett kök är allt annat än enkelt även med de monteringsanvisningar som ofta brukar följa med. För att resultatet ska bli så bra som möjligt är det bäst att anlita en erfaren snickare eller hantverkare som kan ta hand om köksmonteringen. 

Person monterar ikea möbler

Så bokar du köksmontering på TaskRunner

  1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik 
  2. Klicka på “Skapa uppdrag” > “Handyman” > “Övrigt” och beskriv noga vad som ingår i köksmonteringen. Ta gärna med bilder.
  3. Välj var och när uppdraget ska utföras 

Så fort du har lagt upp uppdraget blir du kontaktad av intresserade Runners. De kommer förmodligen att ställa frågor till dig i chatten och det viktigt att du besvarar dem så gott du kan för att få snabba och precisa prisförslag för köksmonteringen.

iPhone visar IKEA montering

Boka ett gratis-besök

Vid stora uppdrag och renoveringar (som att montera ett kök) kan det krävas att Runnern behöver ta en titt på arbetet innan de kan lägga ett konkret bud/prisförslag.

I sådana fall finns det på TaskRunner en möjlighet till ett gratis besök innan anlitande. Vid ett sådan besök kommer Runnern (kostnadsfritt) hem till dig för att se över arbetet och få en bättre förståelse för omfattningen. Det är viktigt att bestämma ett sådant besök tillsammans med den intresserade Runnern direkt i chatten på uppdraget. Ni bör sedan kontakta oss på support@taskrunner.se för vidare vägledning.

vita köksluckor

Tänk på detta innan du bokar köksmontering 

Planering

Först och främst så behöver du ha en tydligt bild av hur ditt kök ska se ut. Planera layouten av köket noga. 

När du väljer layout på köket bör du alltid följa den så kallade “kökstriangeln”. Denna princip går ut på att du alltid ska enkelt kunna ta dig mellan kökets viktigaste punkter: kyl, spis/ugn och vask. 

Det är även viktigt med gott om plats att röra sig på, mycker arbetsyta och olika typer av förvaring. 

Ellutag

Planera var eluttagen ska sitta t.ex. var det behövs extra belysning eller uttag för kaffemaskinen.

Belysning

När du vet vilken typ av belysning du ska ha samt var den ska placeras, blir det enklare att sedan montera ihop köket för snickaren samt elektrikern. 

Vi tar hand om möbelmonteringen 

Förutom monteringen av hela kök kan vi på TaskRunner även hjälpa dig vid mindre monteringar av enstaka möbler. Vi förmedlar dagligen uppdrag där vi hjälper till med montering av möbler. Detta kan vi bland annat hjälpa dig med:

  • Montering av möbler från IKEA, JYSK, MIO och andra möbelleverantörer 
  • Montering av byråer, soffor, sängar, pax garderober, bord, stolar, hyllsysten etc.
  • Fästning av möbler såsom bänkar och garderober m.m. i väggen
  • Upphängning av hyllor, stringhyllor och bokhyllor
  • Bortforsling av emballage efter möbelmontering

Artiklar

Betalning 

Du betalar för köksmontering med kort i samband med anlitande. All kortinformation är krypterad och visas inte för obehöriga. Vi tar emot betalningen i förskott och håller i pengarna tills uppdraget är slutfört och godkänt av dig. När uppdraget sedan godkänns av dig så släpps pengarna till Runnern som utförde uppdraget. 

Prislista

På TaskRunner har vi en bud-modell vilket innebär att vi inte har några fasta priser. Prisförslag ges av Runners i en totalsumma för hela arbetet. Priser beror på omfattning av arbetet, avstånd till uppdraget och andra faktorer. 

Om du vill veta mer om hur du får ett pris på TaskRunner för ett större arbete kan du maila oss på support@taskrunner.se så hjälper vi dig.

Se prislista

Runners

De Runners som utför köksmontering och liknande uppdrag, har alla gått igenom en intervju med oss. De tillhör även en utvald pool av Runners med erfarenhet inom olika typer av monteringar samt större renoveringar och snickeri. Endast väldigt erfarna och kunniga Runners är tillåtna att utföra större uppdrag på TaskRunner.

Alla Runner ID verifieras även via systemet Stripe. 

Du kan läsa om Runners tidigare omdömen under deras profil genom att klicka på “Visa profil” under deras bud.

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Några av våra Runners

Försäkring & återbetalning

Försäkring

Alla uppdrag som förmedlas via TaskRunner är försäkrade med If-försäkringar. Läs våra villkor och vad som gäller under uppdragets gång här.

Avbokning

Ifall du behöver avboka ett uppdrag där du redan anlitat en Runner och betalat in pengar till oss så behöver du kontakta oss på support@taskrunner.se. Om avbokningen sker i god tid återbetalar vi hela summan. Du kan läsa mer om vad som gäller för avbokningar och återbetalningar under vår “Återbetalningspolicy”.

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen